foto

Alexander Simon

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Über Anna
2016 Am Ende ist man tot
Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
2013 O rybáři a jeho ženě (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2011 Místo činu: Smrt v první lize (TV film)
2009 Die Liebe der Kinder
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Leben mit Hannah
2004 Marseille
2003 Ein Wunder, bitte
Luther
2001 Sonntags
2000 Cyrano von Bergerac (TV film)
1998 Ein Volksfeind (TV film)

TV seriály

2013 Nachtschicht (TV seriál)
Geld regiert die Welt (E11)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky