foto

Tonio Arango

  • nar. 31.1.1963 (56 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
Matula - Tod auf Mallorca (TV film)
2017 Kobra 11 - Hrdina z ulice (TV film)
2016 Halvmand
Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
Šestka táhne světem (TV film)
2012 Baron Münchhausen (TV film)
Offroad
2010 Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Hand in Hand (TV film)
Heiße Spur (TV film)
Pink
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2002 Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
La guerre à Paris
Robopes (TV film)
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Die Unberührbare
Fisimatenten
1999 Alles Bob!
No Sex (TV film)
1998 Opernball (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1994 Alles auf Anfang
1993 Sommergäste (TV film)
1984 Forbidden

TV seriály

2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S18E01)
2012 Add a Friend (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kybernetická bouře (S14E12)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Maniak na dálnici (S04E07)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky