foto

Hans Fromm

  • nar. 8.5.1961 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Tranzit
2016 Ellas Entscheidung (TV film)
2014 Fénix
Přeludy
2013 Grenzgang (TV film)
2012 Barbara
2011 Der Brand
2010 Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
2008 Jerichow
2007 Meine schöne Bescherung
Yella
2006 Gefangene
2005 Strašidla
2004 Farland
2003 Wolfsburg
2002 Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Toter Mann (TV film)
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Strand von Trouville, Der
1997 Not a Love Song
1996 Cuba Libre (TV film)
1995 Pilotinnen (TV film)
1989 Herzenswunsch
1987 Der ganze Weg

TV seriály

1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Zelený princ
2003 Riviera (TV seriál)
2002 Das Gefängnis - Landsberg und die Entstehung der Republik (TV film)
2000 Hotel Provençal (TV film)
1992 Die Maske des Erfolgs
1991 Es wäre besser, ein Anderer zu sein. Die filmischen Spekulationen des Volker Schlöndorff (TV film)
Schneeweißrosenrot

Herecká filmografie

Dokumentární

1984 Kennwort Kino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace