foto

Scarlett Kleint

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Geisterschiff - Der Usedom-Krimi (TV film)
Stubbe – Tod auf der Insel (TV film)
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Harrys Insel (TV film)
Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
2014 Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
2010 Der Mauerschütze (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Kuckuckszeit (TV film)
Láska na Kubě (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Zakázaná touha (TV film)
Únos v Riu (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Tote an Loch Neun (TV film)
1996 Der Ausbruch (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)

TV seriály

2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Der Taufschein (S01E07)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
2000 Biester, Die (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace