foto

Rita Feldmeier

  • nar. 28.2.1954 (65 let)
    Rostock, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
2013 Wechselspiel
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
2010 Princ a chuďas (TV film)
2009 Krásná Locika (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Weiber, Wodka, Wladimir
2007 Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Nathan der Weise (TV film)
2005 Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Todesangst (TV film)
2000 Zapomeň na Ameriku
1999 Oskar und Leni
1997 Dizzy, lieber Dizzy
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1992 Brocken, Der
Lügnerin, Die
Tatort - Ein Fall für Ehrlicher (TV film)
1991 Das Mädchen aus dem Fahrstuhl
Der Hut
Der Zwerg im Kopf (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
Die Architekten
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1988 Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Liane
1986 Chlapec s velkým černým psem
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Feier des Tages (TV film)
Katův bratr
1978 Glücksperlen (TV film)
Příliš mnoho dobrodružství
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Der rasende Roland (TV film)
1975 Lysistrate und die NATO (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace