foto

Vladimir Stěržakov

  • nar. 6.6.1959 (59 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tajna kumira
2014 Spešitě ljubiť (TV film)
Spiral
Zdrastě, ja vaš papa!
2013 Metro
2010 Vremja sčasťa 2 (TV film)
2009 Zázrak
2008 Zoluška.ru
2007 Ani krok zpět
Nas ně dogoniš
Silnější než oheň
Valerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremja (TV film)
2006 Denní hlídka
2005 Anna
Moj ličnyj vrag (TV film)
Ně chlebom jedinym
2003 Pud zolota (TV film)
2002 Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
Marš Tureckogo 3: Pulja dlja polpreda (TV film)
V dviženii
2001 Musorščik
Udar Lotosa
2000 Dom dlja bogatych
1996 Osudová vejce
Vozvraščenije Broněnosca
1991 Pověsť Něpogašennoj Luny
1990 Taxi-bljuz
Vrag naroda - Bucharin
1986 Plumbum - nebezpečná hra

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
Lišnij (TV seriál)
2017 Blizkije (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
2014 Dikij 4 (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S01E16)
2012 Dikij 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Dikij 2 (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Naslednicy (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
1999 Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace