foto

Leif Andrée

  • nar. 29.1.1958 (61 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Holky a kluci
2014 Bamse och tjuvstaden
Cesta do říše krále pírek
Zkažená holka
2013 Bokcirkeln
2012 Mig älskar ingen
2010 Kommissarie Späck
Sedm nábojů
Za modrým nebem
2009 Dívka
2008 Anton som ingen ser
Glenn (TV film)
Gud, lukt och henne
LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
2006 Inga tårar
Sök
Sökarna - Återkomsten
2005 Bang Bang Orangutang
Den utvalde
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
Moje matka
Vítězové a poražení
Z úst do úst
2004 Glömskans brev
Kyrkogårdsön
Lilla Jönssonligan på kollo
2003 Detaljer
Flugan comédie absurde
Když se otočím
Number One (TV film)
Povídky z kuchyně
Raid
2002 Mantra
2001 Bror min
Om inte
2000 Hur som helst är han jävligt död
Livet är en schlager
Pelle Svanslös och den stora skattjakten
Potápěč
1999 Děti nosí Santa Claus
Pippi i Söderhavet
1998 En dag til i solen
Smlouva na smrt
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
Nöd ut
1995 Eggs
Petri tårar
Sommaren
1994 Den vite riddaren (TV film)
I natt går jorden under
Pillertrillaren
1993 Chefen fru Ingeborg (TV film)
1992 Min store tjocke far
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
Luigis paradis (TV film)
1990 BlackJack
Blankt vapen
Kaninmannen
1989 1939
Ängel
Ženy na střeše
1988 Livsfarlig film

TV seriály

2019 Brorsor Forever (TV seriál)
2016 Jävla klåpare (TV seriál)
Vårdgården (TV seriál)
2014 Viva Hate (TV seriál)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - A Place in the Sun (E06)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
další epizody (6)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Jokern (S01E12)
2005 Coachen (TV seriál)
Lasermannen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Stora teatern (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Mannen utan ansikte (S02E02)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
Julens hjältar (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace