foto

Nikola Kastner

  • nar. 1983
    Hamburk, Hamburk, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström - Liebesreigen in Samlund (TV film)
2016 L'origine de la violence
Open My Eyes
Plötzlich Türke (TV film)
Tři odstíny lásky (TV film)
2015 Familie verpflichtet (TV film)
Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
2014 Auf Das Leben!
Fénix
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
2013 Pět let
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Papa Gold
Posedlost tancem (TV film)
2010 Černý les
Masserberg (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
Fleischermeister
Chytrá horákyně (TV film)
Pete the Heat
2008 Fleisch ist mein Gemüse
2007 Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2006 FC Venus
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Druhá liga
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 Líbání zakázáno (TV film)

TV seriály

2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Northern Wedding (S01E04)
Atlantic Lion (S01E03)
Brave Guy (S01E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Super Powers (S05E03)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Deckname Luna (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace