foto

Sophie von Haselberg

  • nar. 14.11.1986 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Sophie Frederica Alohilani von Haselberg se narodila 14. listopadu 1986 jako jediné dítě herečky a zpěvačky Bette Midler a německého podnikatele a příležitostného herce Martina von Haselberga. 

V roce 1990 se objevila ve videoklipu své matky "From A Distance". Další rok následovala malá a nepatrná role ve filmu Frankie a Johnny z roku 1991, kde si zahrála jednu z holčiček na dětské párty.

V roce 2008 úspěšně od promovala na Yale School of Drama a poté se začala věnovat divadlu. Zahrála si například Sunday in The Park with George (2012) nebo Peter Pan (2013). Získala trvalé angažmá na Broadwayi. Nyní hraje v divadelní hře Billy & Ray, kde hraje sekretářku.

Tereza "Streeper" Filounková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ask for Jane
The Second Sun
2017 Future '38
Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 A Woman, a Part
Broadcasting Christmas (TV film)
Rovnost
2015 Iracionální muž
1991 Frankie a Johnny

TV seriály

2019 American Princess (TV seriál)
Just Boob Stuff (E02)
Pose (TV seriál)
Acting Up (S02E01)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Domek z karet (TV seriál)
56. kapitola (S05E04)
54. kapitola (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky