foto

Sophie von Haselberg

  • nar. 14.11.1986 (30 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sophie Frederica Alohilani von Haselberg se narodila 14. listopadu 1986 jako jediné dítě herečky a zpěvačky Bette Midler a německého podnikatele a příležitostného herce Martina von Haselberga. 

V roce 1990 se objevila ve videoklipu své matky "From A Distance". Další rok následovala malá a nepatrná role ve filmu Frankie a Johnny z roku 1991, kde si zahrála jednu z holčiček na dětské párty.

V roce 2008 úspěšně od promovala na Yale School of Drama a poté se začala věnovat divadlu. Zahrála si například Sunday in The Park with George (2012) nebo Peter Pan (2013). Získala trvalé angažmá na Broadwayi. Nyní hraje v divadelní hře Billy & Ray, kde hraje sekretářku.

Tereza "Streeper" Filounková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
Future '38
2016 A Woman, a Part
Broadcasting Christmas (TV film)
Rovnost
2015 Iracionální muž
1991 Frankie a Johnny

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 56 (S05E04)
Chapter 54 (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace