Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emily Morgan i Charlie Fisher pracují už mnoho let v televizním průmyslu; Emily je místní reportérkou ve Stamfordu v Kalifornii, zatímco Charlie moderuje ranní vysílání v New Yorku. Oba mají společnou minulost, jsou to bývalí spolupracovníci i milenci, kteří kdysi soupeřili o vytouženou pozici v televizní show, kterou Charlie vyhrál. Když kvůli těhotenství odstoupí spolumoderátorka ranní show Rise and Shine, hledá se za ni náhrada. Emily a Charlie se na tuto pozici hodí, což znovu vyvolá jejich profesní rivalitu. V průběhu filmu spolu soupeří tím, že pro pořad vytvářejí různé reportáže, vymýšlejí různá témata s vánoční tematikou, přičemž se každý z nich snaží překonat toho druhého... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděla snímek Christmas Getaway a teď mám pocit jakéhosi nemilého déjà vu. Odlišnosti v ději bych totiž spočítala na prstech jedné ruky! Při hodnocení jsem zohlednila, že režisér Peter Sullivan natočil Broadcasting Christmas o rok dříve, herecká sestava byla sympatičtější a celkově film vyzněl přece jen o fous lépe. (35%) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát... Melissa Joan Hart a Dean Cain.... to jsem si prostě musela pustit! Ne, není to nijak zvlášť dobrý, ale tihle dva jsou pro mě prostě plus. A plus u vánočních romantických filmů prostě potřebujete. ;) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém s tímhle filmem je trochu v tom, že vám to zásadní dovede prozradit už samotným plakátem. Ale ono je to vlastně celkem jedno, protože tohle je přesně ten film, který americké televize cpou lidem na Vánoce, protože to vždy končí dobře a vždy se zde zdůrazní rodinné hodnoty, které si postavy jindy než na Vánoce neuvědomí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moja obľúbená Sabrina a Supermn v typickom Vianočnom filme. To nemohlo dopadnúť zle. Lenže dopadlo. Postavy, ktoré hrajú nie sú príliš sympatické a ani chémia medzi nimi nefunguje. A zápletka, v ktorej sa ako bývalí milenci snažia získať rovnaký flek v stupídnej šou je tiež slabá. Takže celkovo to je dosť nudný film. 4/10. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama