foto

Cyril Nri

  • nar. 1961
    Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Medúza
2012 Julius Caesar (TV film)
2008 Bad Day
2002 Duch ohně
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Wing Commander
1998 Jenom láska (TV film)
Tale of the Mummy
1995 The Steal
1989 Strapless

TV seriály

2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
2017 Bucket (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Erupting in Murder (S06E01)
2016 Class (TV seriál)
The Lost (S01E08)
The Coach with the Dragon Tattoo (S01E02)
2015 Banana (TV seriál)
Critical (TV seriál)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Pride (S08E04)
Safe from Harm (S08E02)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
Ztraceni v čase - 1. část (S04E09)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Unloved (S01E02)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky