foto

Samu Heikkilä

  • nar. 31.7.1971 (45 let)
    Karstula, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2016 Důl
Pod ochrannými křídly
2015 Häiriötekijä
Naše příběhy
2013 Ajomies
Kaksi kotia (TV film)
8-Ball
2010 Špatná rodina
2009 Dopisy otci Jacobovi
2007 Práce pro chlapa
2006 Mrazivé město
2005 Zamrzlá země
2004 Kukkia & sidontaa
2003 Hymypoika
2002 Juulian totuudet (TV film)
Kuutamolla
2001 Ei yhtään onnellista päivää (TV film)
2000 Automat na lásku
Giant Steps (studentský film)
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Iso poika (studentský film)
Kekkonen (studentský film)
1997 Kipinä (studentský film)
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 In Lieu of Sister (studentský film)
Palkkamurhaajan päivä (studentský film)
Samalla tiellä (studentský film)
Siittäjän paluu (studentský film)
Silmä korvasta (studentský film)
This Is Circus Zimbabwe (studentský film)
1994 Pinnalla (studentský film)

TV seriály

2003 Irtiottoja (TV seriál)
2002 Vapaa pudotus (TV seriál)
1999 Jatkoaika (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kihniö
2013 Alaska Highway
2012 Hyppy
2011 Navždy vaše
Pětihvězdičková existence
2010 Musiikin muisti (TV seriál)
2009 Jäävuoren varjoon
Kongon Akseli
2008 Punk - Tauti joka ei tapa
2007 Pyhän kirjan varjo
2006 Kenen joukoissa seisot
2002 Kurkistus Kuutamolla-elokuvaan
1999 Valssi
1996 Urpon ja Turpon salaisuus

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä
2006 Mrazivé město
2005 Zamrzlá země

TV seriály

2003 Irtiottoja (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pětihvězdičková existence
2007 Pyhän kirjan varjo

Herecká filmografie

Filmy

2007 Skřítek Rolli

Dokumentární

1996 Urpon ja Turpon salaisuus

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä
Miss Zahra (TV film)
2001 Kuilu (studentský film)
1998 Kekkonen (studentský film)
1996 In Lieu of Sister (studentský film)
Palkkamurhaajan päivä (studentský film)
Siittäjän paluu (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Palkkamurhaajan päivä (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Palkkamurhaajan päivä (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 In Lieu of Sister (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1996 In Lieu of Sister (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace