foto

Mark Kuhn

  • nar. 8.2.1959 (62 let)
    Winterthur, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lina (TV film)
2008 Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
2005 Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2003 Little Girl Blue
2002 Posedlost (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
Ice Planet
Zkáza letu 4938 (TV film)
1998 Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1997 Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)
1995 Schrecklicher Verdacht (TV film)
1993 Stalingrad
1988 Der Lockspitzel (TV film)

TV seriály

2020 Lena Lorenz (TV seriál)
Sternenkind (S06E02)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tina a Aysim (S05E09)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky