foto

Laurent Malet

  • nar. 3.9.1955 (65 let)
    St. Tropez, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Voyante (TV film)
2008 La Maison Nucingen
2005 Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
2004 Dans l'enfer du bagne (TV film)
2003 Toho dne
2001 Cena za pravdu (TV film)
Des croix sur la mer (TV film)
1999 Le Plus beau pays du monde
1997 Marion du Faouët (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1994 Feu follet, Le (TV film)
1993 Monsieur Ripois (TV film)
1991 The First Circle (TV film)
1989 Free Frenchman, The
1988 Běsi
1986 Meč Gideonův (TV film)
Puritaine, La
1985 Parking
Part de l'autre, La (TV film)
1984 Ať žije život
Cuore (TV film)
Rozhodčí
Tir à vue
1982 Invitation au voyage
Pleine lune (TV film)
Querelle
1981 Avocats du diable, Les (TV film)
1980 Coeur à l'envers, Le
Legie na Kolwezi
1979 Bobo Jacco
1978 Cesty na jih
Haro
Les Liens du sang
Rozhněvaný muž
1977 Foire, La (TV film)
1976 Jako bumerang
Siècle des lumières, Le (TV film)

TV seriály

2016 Section Zero: Sekce Nula (TV seriál)
Du sang et des larmes (E08)
Bloc 13 (E07)
Sirius requiem (E06)
další epizody (8)
1991 La grande collection (TV seriál)
1977 Rendez-vous en noir (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)
1982 Bauer von Babylon - Rainer Werner Fassbinder dreht Querelle, Der
1979 Profession: comédien (TV film)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky