foto

Anne Girouard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chamboultout
2016 Tout schuss
2015 Bis
2014 La Liste de mes envies
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 Hôtel Normandy
2011 Au bistro du coin
Grève des femmes, La (TV film)
2010 Maternelle
Zločin z lásky
2008 La Journée de la jupe
Poslední služba
2007 Enfin veuve
L'Auberge rouge
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Manželčina pomsta
Skrývaná láska (TV film)

TV seriály

2018 Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (6)
Alex Hugo (TV seriál)
Celle qui pardonne (S04E03)
2017 Juste un regard (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Une étrange absence (S03E04)
2016 Profil zločinu (TV seriál)
Le retour (S07E05)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2004 Kaamelott (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace