foto

Philippe Résimont

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2015 Peur de rien
2014 Aleluja
Brabançonne
2013 Jsem fanda Standardu
La dernière campagne (TV film)
2012 38 svědků
Detektivem nanečisto
Médecin-chef à la Santé (TV film)
Torpédo
2011 Noční incident
Ticho na moři
2010 La Meute
Libre échange
Maternelle
2009 Soeur sourire
Une chaîne pour deux
2008 Un crime très populaire (TV film)
2007 Princezna slunce
2006 The Room
2005 Couleur des mots, La
2004 T'Choupi
Un fils sans histoire (TV film)
2003 Dédales
2001 Pâques au tison
2000 Petite absente, La (TV film)
1999 Průvodci čekají
1991 Oostende

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Sorpasso (S02E08)
Diprotodon (S02E07)
Chouquette (S02E05)
další epizody (7)
Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
La Raison du plus fort (S02E02)
Au service de la France (TV seriál)
Le singe est dans la fusée (S02E04)
2017 Caïn (TV seriál)
Révision partie 2 (S05E06)
Révision partie 1 (S05E05)
2016 La trêve (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
Sans appel (S03E08)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
11 virgule (S04E05)
Pharaons (S04E04)
Nathan (S04E03)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Plan Quinquennal (S01E11)
Le Code Taupe (S01E10)
další epizody (5)
En Immersion (TV seriál)
Les Naufragés (E01)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (11)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
L'Ombre du passé (S08E01)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Návštěvník (S04E07)
další epizody (5)
2007 Un flic (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace