foto

Alexej Maklakov

  • nar. 6.1.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Begletsy
Novogodnij pěrepoloch
Vezučij slučaj!
2016 Elastiko
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2007 Tupoj žirnyj zajac
2006 Denní hlídka
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
Vremja sobirať kamni
2004 Mjaso
Noční hlídka
Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)

TV seriály

2013 Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace