foto

Jacob Ericksson

  • nar. 7.1.1967 (52 let)
    Sala, Västmanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eld och lågor
2017 All Inclusive
2013 Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2010 Tisíckrát silnější
Änglavakt
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Muži, kteří nenávidí ženy
TV-feber (TV film)
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
Patrik - věk 1,5
Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2006 Tusenbröder - Återkomsten
2005 27 sekundmeter snö (TV film)
Blindgångare
2001 Sprängaren
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
Det okända.
1999 Tsatsiki, maminka a policajt
1997 Adam a Eva
Rika barn leka bäst
1995 En på miljonen

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Molanders (TV seriál)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (5)
Våra vänners liv (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Guds tre flickor (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Tjuven (S02E04)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Stackars Tom (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Längtans blåa blomma (TV seriál)
Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)
Pappas flicka (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace