foto

Olga Medynič

  • nar. 16.12.1981 (38 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Konvert
Vezučij slučaj!
Vsjo o jego byvšej (TV film)
Žizň vperedi
2013 Odnoklassnicy (TV film)
Vsjo vključeno 2
2012 Džentlmeny, udači!
Poklonnica
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
God kultury (TV seriál)
Mednoje solnce (TV seriál)
2017 Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avgustovskij ščipač (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky