foto

Michael Abendroth

  • nar. 29.1.1948 (73 let)
    Salcburk, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Contra
2017 Ich war eine glückliche Frau (TV film)
2016 Paula
2014 Der Koch
Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Das Hochzeitsvideo
Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
2011 Das System - Alles verstehen heißt alles verzeihen
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Die kommenden Tage
Die letzten 30 Jahre (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
Město pod tebou
2009 Diamantenhochzeit
Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Jedem das Seine
Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Familie ist was Wunderbares (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Abgesoffen (studentský film)
Autopiloten
Das Gelübde (TV film)
2006 Die österreichische Methode
2004 Kalter Frühling (TV film)
2002 Bungalov

TV seriály

2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kreuzweg (E23)
Kobra 11 (TV seriál)
Po stopách otce (S21E02)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Geheimnisse (S01E08)
Vergeben und vergessen (S01E07)
Allein auf weitem Flur (S01E03)
další epizody (4)
Rentnercops (TV seriál)
Keine ruhige Minute (S01E07)
Helen Dorn (TV seriál)
Bis zum Anschlag (E03)
Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Wilsberg (TV seriál)
Nackt im Netz (E41)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
72 hodin strachu (S16E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky