foto

Maria Ciunelis

  • nar. 28.6.1961 (59 let)
    Ostróda, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czarny młyn
2018 7 citů
2017 Bogdan i Róza
2008 Jahodové víno
2003 Král Ubu
2002 Den cvoka
2000 Moja Angelika
1999 Pan Tadeáš
1996 Pokuszenie
1995 Cisza (TV film)
1994 Szczur
1993 Čas pro čarodějnice
1992 Wielka wsypa
1991 Femina
Odjazd
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Poslední zvonění
1988 Wherever You Are...
1986 Przez dotyk
Sekerezáda
1985 Dziewczeta z Nowolipek

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zimna wojna (S03E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kocie oczy (S11E09)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#elias (S01E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
Koncert (S02E04)
Kontrabanda (S02E03)
další epizody (5)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Raz kozie śmierć (S01E01)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Szkoła filmowa (E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 13 (S03E13)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
List z daleka (S02E01)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 5 (S04E05)
2012 Lekarze (TV seriál)
Granice poświęcenia (S01E12)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Witaj, Grand (E09)
Zawieszeni (E08)
další epizody (7)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Tak mogło być (E14)
Oddany chleb (E13)
Paparazzi (E06)
další epizody (4)
2004 Oficer (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky