foto

Maria Ciunelis

  • nar. 28.6.1961 (57 let)
    Ostróda, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bogdan i Róza
2008 Jahodové víno
2003 Král Ubu
2002 Den cvoka
2000 Moja Angelika
1999 Pan Tadeáš
1996 Pokuszenie
1995 Cisza (TV film)
1994 Szczur
1993 Čas pro čarodějnice
1992 Wielka wsypa
1991 Femina
Odjazd
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Poslední zvonění
1988 Wherever You Are...
1986 Przez dotyk
Sekerezáda
1985 Dziewczeta z Nowolipek

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
List z daleka (S02E01)
2012 Lekarze (TV seriál)
Granice poświęcenia (S01E12)
2004 Oficer (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace