foto

Mateusz Janicki

  • nar. 26.11.1983 (35 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zábava, zábava
2016 Planeta single
Volyň
2015 Chemo
2014 Karuzela
2013 Kamčatka
Walesa: člověk naděje
Wkręceni
2012 Supermarket
Sztos 2
2011 80 milionů
Uwikłanie
2010 Heniek
Krzysztof (TV film)
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
Miłość na wybiegu
2008 Lejdis
2005 Karol (TV film)

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (11)
2015 Powiedz tak! (TV seriál)
Singielka (TV seriál)
Strażacy (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (4)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 4 (S06E04)
další epizody (7)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 1 (S03E01)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (10)
2009 Przystań (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Mamuśki (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál) - a.z.
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace