foto

Mateusz Janicki

  • nar. 26.11.1983 (36 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kurýr
2018 Zábava, zábava
2016 Planeta single
Volyň
2015 Chemo
2014 Karuzela
2013 Kamčatka
Walesa: člověk naděje
Wkręceni
2012 Supermarket
Sztos 2
2011 80 milionů
Uwikłanie
2010 Heniek
Krzysztof (TV film)
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
Miłość na wybiegu
2008 Lejdis
2005 Karol (TV film)

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S15E12)
Episode 11 (S15E11)
Episode 10 (S15E10)
další epizody (10)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 11 (S14E11)
Episode 10 (S14E10)
další epizody (22)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (11)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybór (S17E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
2015 Singielka (TV seriál)
Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (4)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 4 (S06E04)
další epizody (7)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Znak szatana (S04E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 1 (S03E01)
Blondynka (TV seriál)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Ta piękna co zeszła na psy (S02E02)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śpiewak (S07E07)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (10)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (11)
Strážce svědomí (TV seriál)
Ring (E09)
39 i pół (TV seriál)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Król nocy (S02E03)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Mamuśki (TV seriál)
Przeprowadzka (S01E10)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál) - a.z.
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky