foto

Frank Auerbach

  • nar. 19.7.1968 (52 let)
    Neustrelitz, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kippa
2015 Nicht schon wieder Rudi!
2013 Banklady
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
2012 Eine Hand wäscht die andere (TV film)
2011 Ein Tick anders
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
Whisky s vodkou
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Rudý kakadu
2004 Nachbarinnen
2001 Klaras Hochzeit (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Trugschluss (S05E09)
Blutsbande (S05E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schuldbekenntnis (S16E26)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
Místo činu (TV seriál)
Die Ballade von Cenk und Valerie (S01E837)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Endstation Rot (S05E16)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Gibsy - Rukeli Trollmanns Kampf ums Leben

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky