foto

Michael Prelle

  • nar. 1951
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
2016 Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Bloß kein Stress (TV film)
Einmal Hallig und zurück (TV film)
Familie verpflichtet (TV film)
Mein gebrauchter Mann (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
Von jetzt an kein Zurück
2013 Bolest v srdci (TV film)
Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Poslední léto (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
2006 Tarinoita Euroopasta
2005 Willenbrock
1991 Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1984 Nebenwirkungen (TV film)

TV seriály

2020 Rentnercops (TV seriál)
Die lieben Kollegen (S04E16)
Herr Ko vegan (S04E15)
Vergeigt (S04E14)
další epizody (10)
2019 Rentnercops (TV seriál)
Wer einmal lügt ... (S03E16)
2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
Rentnercops (TV seriál)
Alles Symbolik (S03E15)
Mehr Druck (S03E14)
Ein Kind verschwindet (S03E13)
další epizody (6)
2017 Rentnercops (TV seriál)
Liebesspieler (S02E13)
Gute Nacht Freunde (S02E10)
Immer wieder geht die Sonne auf (S02E08)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Tajemství Estonie (E03)
2016 Rentnercops (TV seriál)
Solang wir noch am Leben sind (S02E05)
Der Kommissar (S02E04)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Atemlos durch die Nacht (S01E06)
Einer ist immer der Loser (S01E05)
Verdamp lang her (S01E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Papa? (S09E19)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Výhra (S02E08)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Karten lügen nicht (S05E07)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2004 Die Albertis (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Místo činu (TV seriál)
Neviditelný protivník (S01E134)
1980 Místo činu (TV seriál)
Der gelbe Unterrock (S01E109)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1990 Fritz Haarmann und Theodor Lessing - Zwei deutsche Schicksale (TV film)

Divadelní záznam

1979 Perichole (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky