foto

Florence Pernel

  • nar. 30.6.1966 (52 let)
    Paříž, Ile de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Florence Pernel je divákům známá především jako vynikající herečka, oceňovaná zejména pro ztvárňování rolí v televizních filmech a také většinou hrající vedlejší role na stříbrném plátně. Ve filmu THREE COLOURS:BLUE /1993/, si zahrála po boku Juliet Binochet, pod taktovkou režiséra Krzysztofa Kieslowskeho. O rok později také ve volném pokračování této trilogie THREE COLOURS: WHITE. Dále filmy: IN PRAISE OF OLDER WOMEN /1997/, THE OTHER DUMAS /2010/ a THE CONQUEST /2011/. Žije s historikem Patrickem Rotmanem.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Víno nás spojuje
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
Crime à Aigues-Mortes (TV film)
2014 Crime en Averyron (TV film)
Crime en Lozère (TV film)
La clef des champs (TV film)
2013 3 Femmes en colère (TV film)
2012 Nom de code: Rose (TV film)
2011 Dobývání moci
Louis XI, le pouvoir fracassé (TV film)
2010 Jiný Dumas
Le Désamour (TV film)
2009 Le Coach
2008 De sang et d'encre (TV film)
L'arbre de mai (TV film)
Un type dans le genre de Napoléon (TV film)
2007 La Boîte à images (TV film)
La mémoire de l'eau
Le fantôme de mon ex (TV film)
2006 Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
Monsieur Léon (TV film)
Právo na smrt (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Éliane (TV film)
2004 Je serai toujours près de toi (TV film)
2003 Adorable femme des neiges, L' (TV film)
Agathe (TV film)
Hrbáč Lagardere (TV film)
La petite semaine, À
2000 Kráva a prezident
La femme de mon mari (TV film)
Yoyes
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1997 En brazos de la mujer madura
Mon amour (TV film)
Paroles d'hommes
Violetta la reine de la moto
Vive la république
1996 Si je t'oublie Sarajevo (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
Láska jako prémie (TV film)
Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (TV film)
1994 Rapt à crédit (TV film)
Tři barvy: Bílá
Une belle âme
1993 Bláznivá cesta
Le bateau de mariage
Tři barvy: Modrá
Écrivain public, L'
1992 Enfants du naufrageur, Les
Milencova žena (TV film)
1991 Mauvaise fille
1990 Bouřlivý život
Jsou dny... a úplňky
Muž uvnitř
1982 Que les gros salaires levent le doigt!!!
Salut, j'arrive
1981 Examen, L' (TV film)
Voleur d'enfants, Le (TV film)
Vzhůru do boje!
1980 Coeur à l'envers, Le
Girls
Tarendol (TV film)
1973 Plein soleil (TV film)

TV seriály

2016 Caïn (TV seriál)
Justice 2.0 (S04E07)
2015 Paris (TV seriál)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2003 Thibault, Les (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1996 Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Marie-Galante (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace