Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týždeň pred jej plánovanou svadbou nájdu mladú mulatku Agathe Plichard utopenú v rieke. Polícia prípad považuje za nehodu, jej snúbenec Felix Bricourt je však presvedčený, že jeho snúbenica bola zavraždená. Rozhodne sa, že bude po pravde pátrať na vlastnú päsť, hoci jeho bohatá a vplyvná rodina s jeho konaním nesúhlasí... (RTVS)

(více)

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

tenhle fil dávali ihned po Vraždách tak jsem ani nepřepínala a že u toho usnu....Opět jednoduchý scénář,pár herců politický podtext ale jen lehce- věděli jste o situaci na ostrově Réunion?Herci se taky snažili.Dobrý zážitek i když ten konec byl víc než překvapující.Zkrátka všechno po "evropsku".Tak to má být.Kvalitní režie a kamera.A opět velmi ale velmi kvalitní slovenský dabing ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Po předchozích Vraždách v Avignonu jsem nestihla vypnout ani přeladit, nakonec mě příběh natolik zaujal, že jsem se vydržela dívat do konce. Ocenila jsem připomenutí mě neznámé francouzské historie, i když bych mnohem víc ocenila podrobný dokument se skutečnými osudy. Tvůrci vsadila na dojemný příběh, zřejmě aby navnadili diváky. Ponechám stranou pravděpodobnost a uvěřitelnost, mám za to, že jednodušší příběh zajímavě podaný by měl mnohem větší efekt. Ale konec konců jde jenom o televizní film ... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická kriminálka so zaujímavým rozuzlením, ale inak tomu chýba väčšia dynamika alebo skôr akcia. Dozvieme sa tu aj zaujímavosť, že z Réunionu boli ťahané čierne deti do Francúzska kvôli zaľudneniu a dnes sa na to sťažujú, že je také jednanie je horšie než otroctvo, o čom sa dá uvažovať, na druhej strane im a ich potomkom je vo Francúzsku snáď lepšie. No ako film sa dá hodnotiť celkom pozitívne, na televíznu vec to spĺňa sľubované parametre a vraha uhádnuť nie je ľahké. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama