foto

Colette Stevenson

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Burning, Burning
2010 Novinářka Amy (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Rats
1998 Archive
1997 Projekt Arrow (TV film)
Promise the Moon (TV film)
1994 Lehký klam
Replikátor
The Passion of John Ruskin
1993 Dieppe (TV film)
1992 Scales of Justice
1988 Slzy v dešti (TV film)
Zeď strachu (TV film)
1987 1914 All Out (TV film)
1985 Me and the Girls (TV film)

TV seriály

2012 Kurýr (TV seriál)
Generálova dcera (S01E03)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Martin the Warrior: A Tale of Redwall (TV seriál)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 Scales of Justice (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace