foto

Lewis Allen

  • nar. 25.12.1905
    Oakengates, Telford, Shropshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.5.2000 (94 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1963 Decision at Midnight
1959 Whirlpool
1958 Jiný čas, jiné místo
1955 A Bullet for Joey
Illegal
1954 Suddenly!
1952 At Sword's Point
1951 Appointment with Danger
Valentino
1949 Chicago Deadline
1948 Sealed Verdict
So Evil My Love
1947 Desert Fury
The Imperfect Lady
The Perfect Marriage
1945 The Unseen
Those Endearing Young Charms
1944 Our Hearts Were Young and Gay
The Uninvited
1943 Freedom Comes High

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Meet Corliss Archer (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace