foto

Romann Berrux

  • nar. 13.8.2001 (19 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Huguette (TV film)
2013 Coût de chance (TV film)
2012 Kirikou a muži a ženy
2011 Le bon samaritain (TV film)
2010 Prázdninový tábor (TV film)
2008 Miroir, mon beau miroir (TV film)
2007 Mužská srdce 2

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Cizinka (TV seriál)
Kapitulace (S03E02)
2016 Cizinka (TV seriál)
Vážka v Jantaru (S02E13)
Poslední příležitost (S02E12)
Má je pomsta (S02E11)
další epizody (11)
2014 Détectives (TV seriál)
Cavale (S02E08)
Fantômes (S02E07)
Frères ennemis (S02E06)
další epizody (8)
2013 Détectives (TV seriál)
Avis de coup de vent (S01E08)
Les Évaporés (S01E07)
Contre-enquête (S01E06)
další epizody (7)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky