foto

Pia Halvorsen

  • nar. 1965
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Den største forbrytelsen
2018 Den blomstertid nu kommer
Infekce
2017 All Inclusive
2013 Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
Povídky ze Stockholmu
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2001 Återkomsten (TV film)

TV seriály

2020 Máme to! (TV seriál)
Elmer (E05)
Boom Boom (E04)
Polisbil 21 (E03)
další epizody (5)
2019 Revansch (TV seriál)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Ingen utan skuld (TV seriál)
Not Animals (E07)
2017 Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (5)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (5)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (10)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky