foto

Bert Convy

  • nar. 23.7.1933
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 15.7.1991 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Miluj souseda svého (TV film)
1982 Help Wanted: Male (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Tajný závod
1980 Hero at Large
1979 Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Hanging by a Thread (TV film)
Racquet
The Man in the Santa Claus Suit (TV film)
1978 Jennifer
Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
Napůl drsňák
SST: Death Flight (TV film)
1974 Girl on the Late, Late Show, The (TV film)
1973 Lady Luck (TV film)
1971 Death Takes a Holiday (TV film)
1970 Rozmarná Marie
1963 Act One
1961 Susan Slade
1959 Vědro krve
1958 Gunman's Walk

TV seriály

1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 Hotel (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Have I Found a Guy for You (S03E10)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace