foto

Janna Striebeck

  • nar. 5.3.1971 (50 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Helene, die wahre Braut (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
2013 Stunde des Bösen - Der Sieger in Dir (TV film)
2011 Heimatgeschichten - Die Heidekönige (TV film)
2010 Zeiten ändern Dich
2009 Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Freiwild. Ein Würzburg-Krimi (TV film)
Limbus
Was wenn der Tod uns scheidet?
2006 Temná minulost (TV film)
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Hellblau
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Gott ist tot
2001 Der Verleger (TV film)
1996 Charleys Tante (TV film)
Liane (TV film)
1992 Demokrati a teroristé

TV seriály

2020 Der letzte Wille (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bleiverglasung (S17E16)
2019 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2018 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Verwirrungen (S03E08)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Mut zur Zukunft (S04E04)
Policie Hamburk (TV seriál)
Elbnixe (S10E17)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Duel v pustině (S20E05)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Goldrausch (S03E01)
Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Muttergefühle (S03E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Amoklauf (S01E268)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky