foto

Nora Swinburne

  • nar. 24.7.1902
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.5.2000 (97 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Pás cudnosti
1969 Tisíc dnů s Annou
1968 Interlude
1963 Decision at Midnight
1960 Spřízněni srdcem
1959 Fool's Paradise (TV film)
Third Man on the Mountain
1957 A Woman of Property (TV film)
1956 Paris a Helena
1955 The End of the Affair
1954 Zrazení
1951 Quo Vadis
Řeka
1950 My Daughter Joy
1949 Christopher Columbus
Fools Rush In
Landfall
Marry Me
The Bad Lord Byron
1948 Quartet
The Blind Goddess
1947 Jassy
1946 They Knew Mr. Knight
1944 Fanny by Gaslight
1943 Dear Octopus
Muž v šedém
1942 They Flew Alone
1941 The Farmer's Wife
1940 It Happened to One Man
1938 Citadela
Lily of Laguna
1937 Večeře v Ritzu
1936 Gay Adventure, The
Jury's Evidence
Lonely Road, The
1935 Lend Me Your Husband
1934 Boomerang
1933 Perfect Understanding
Too Many Wives
1932 Mr. Bill the Conqueror
White Face
1931 Man of Mayfair, A
Potiphar's Wife
These Charming People
1930 Alf's Button
Caste
The Royal Four-Flusher
1926 One Colombo Night
1925 Girl of London, A
1924 His Grace Gives Notice
Unwanted, The
1922 Wee MacGregor's Sweetheart

TV seriály

1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Notorious Woman (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1958 The Veil (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace