foto

Patricia Aulitzky

  • nar. 7.7.1979 (41 let)
    Salcburk, Salzburg, Rakousko

Biografie

Patricia Aulitzky sa narodila 7.7.1979 v rakúskom Salzburgu. Cez Kanadu a Južnú Ameriku prišla do Londýna, kde sa v nej vyvinula vášeň pre herectvo a spev. Od roku 1999 študovala 4 roky na prestížnej Škole živého umenia vo Viedni, kde v roku 2003 úspešne ukončila odbor herectvo.  

Ešte v tom istom roku hrala titulnú úlohu v predstavení Dievča Rosemarie v Divadle Capitol, v Düsseldorfe. Tomuto divadlu zostala verná dodnes. Pravidelne ju môžete vidieť stáť na javiskách v Salzburgu, vo Viedni a v Mníchove. Jej prvá filmová rola prišla v snímke Shoppen v roku 2006, ale preslávila ju hlavne rola v životopisnom filme o spevákovi Falcovi z roku 2008. Žije striedavo v Berlíne a vo Viedni.

Monika "monalisa69" C.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blind ermittelt - Endstation Zentralfriedhof (TV film)
Blind ermittelt - Zerstörte Träume (TV film)
Das Glück ist ein Vogerl (TV film)
Landkrimi Tirol: Das Mädchen aus dem Bergsee (TV film)
2019 Blind ermittelt - Das Haus der Lügen (TV film)
Der Hund Bellt (studentský film)
Ein Sommer in Salamanca (TV film)
2018 Blind ermittelt - Blutsbande (TV film)
Blind ermittelt - Die toten Mädchen von Wien (TV film)
Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
2017 Nejlepší ze všech světů
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Karussell
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2015 Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi (TV film)
2014 Almuth und Rita (TV film)
Die Seelen im Feuer (TV film)
2013 Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
2011 Der falsche Mann
Nečekaná láska (TV film)
Plain Folly
Posedlost tancem (TV film)
2010 Share the Truth
Tag und Nacht
2009 Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Falco
2007 Weißt was geil wär...?!
2006 Good Kill
Shoppen
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Schuld (S09E12)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Eindeutig uneindeutig (S04E04)
Zwei Väter (S04E03)
Mutter für drei Tage (S04E02)
další epizody (4)
2017 Trakehnerblut (TV seriál)
Das Vermächtnis (2) (E08)
Das Vermächtnis (1) (E07)
Das Haus am See (E06)
další epizody (8)
Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
Geliehenes Glück (S03E05)
Gegen alle Zweifel (S03E03)
další epizody (4)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Die Lügen (E02)
další epizody (4)
Lena Lorenz (TV seriál)
Ein Fall von Liebe (S02E07)
Von weit her (S02E05)
Spurlos verschwunden (S02E03)
další epizody (4)
Země zločinu (TV seriál)
Dračí panna (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Wir sind viele (S11E16)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
2013 Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Es kommt noch dicker (TV seriál)
Kinder (E05)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Der Sturz des Königs (S01E05)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Galabankrott (E09)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Valerie Lesky (S01E04)
Novotny und Maroudi (TV seriál)
Verspannungen (S02E05)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bruderliebe (S05E03)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Mulatschag (TV pořad)