foto

Nicolas Buchoux

  • nar. 16.11.1977 (43 let)
    Courbevoie, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alice
2018 Vous êtes jeunes vous êtes beaux
2016 150 miligramů
2015 Replika
2014 Co jsme komu udělali?
2012 Article 23
La mère morte
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Les amours secrètes
2008 La dinde marinée
Soudain ses mains
Válka krásek
2001 Clément

TV seriály

2018 Nu (TV seriál)
Munch (TV seriál)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
2013 Q.I. (TV seriál)
Ceci est mon corps (S02E08)
Je est un autre (S02E07)
Homo, ça coince (S02E06)
další epizody (8)
2012 Q.I. (TV seriál)
Femme à lunettes (S01E02)
L'empire du sens (S01E01)
2010 Lovec (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Na zemi jako v ráji (S01E03)
2007 Reportéři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky