foto

Ben Segers

  • nar. 18.3.1974 (45 let)
    Turnhout, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Urbanus, de vuilnisheld
2018 De Collega's 2.0
2015 Café Derby
Safety First - The Movie
Wat mannen willen
2013 Flamencos, Los
Wolfsmelk
2012 Tot altijd
2011 Code 37
Groenten uit Balen
2007 Firmin
2006 K3 en het ijsprinsesje
2005 Svatojakubská pouť
2003 Any Way the Wind Blows
1999 2 straten verder

TV seriály

2014 De Biker Boys (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
Safety First (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky