Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Rosenthal se přidává ke skupině v okamžiku, kdy jedna z posádek dosáhne milníku. Ponorkový bunkr v Brémách se podruhé stává cílem útoku. (Apple TV+)

Recenze (17)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme prakticky okamžitě, kde se minule končilo (20.8.1943) a to útěkem Williama Quinna z Belgie. Velice zajímavé a osvěžující. Bohužel to epizodě vydrží 10 minut. Pak děj najednou poskočí do Anglie o měsíc dopředu (16.9.1943) a začne se tančit a žvanit na celých 20 minut. Pak hop zase na chvilku za Quinnem. Pak přijdou na řadu opět Brémy (8.10.1943), ale trochu jinak. Tentokrát z pohledu mechaniků (co čekají na základně), aby se děj vyhnul přílišnému pitvání se v sestřelení jedné z postav. Prakticky veškerý děj se odehrává na zemi. Po fantastické minulé epizodě až moc znatelný propad. Skákání mezi lokacemi a časem je zbytečné a neplní roli změny dynamiky děje. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekoľko posledných epizód bolo ľahko jedným z najlepších seriálov, ktoré som videl, ale táto epizóda padla plochá, namiesto toho, aby divákom ukázala, čo sa stane s väčšinou zavedených obsadení, povedia im prostredníctvom niekoľkých zostávajúcich postáv. Veľké sklamanie pre seriál, ktorý si vybudoval sám seba okolo vytvorenia dramatického príbehu a jeho efektívnej implementácie s časom na obrazovke. Je to uponáhľané a lacný spôsob, ako sa zbaviť hromady vysokopostavených hercov a nahradiť ich ďalšími relatívne neznámymi; aj keď chápem, že niektoré postavy sa neskôr v príbehu opäť objavia, je veľkým sklamaním, že sa ich režisér rozhodol zatiaľ odpísať takýmto lacným spôsobom. Zatiaľ jednoznačne najhoršia epizóda. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí fantastické epizodě přichází zcela hluchý díl, který lze označit za ukázkový filler. To byla ostatně velká výhoda Bratrstva neohrožených, že tam hluchých míst prostě nebylo a co díl, to velkolepá podívaná. Čtvrtá epizoda Masters of the Air tak hodně připomíná třetí díl Pacifiku, který také po dechberoucí a akcí nabíté druhé epizodě zpomalil a vzal nás s vojáky na poměrně zbytečnou "tour de Australia", tady zase sledujeme romantické pletky Egana s nějakou Polkou v Londýně místo toho, aby nám byl třeba ukázán onen nálet na Brémy, při kterém asi sestřelili Clevena... Bohužel ani jakž takž zajímavá cesta sestřelených letců z Belgie do Španělska tenhle díl nezachrání, zkrátka snad je tahle epizoda pouze jedním hluchých místem v rámci jinak skvělého seriálu a příště to už zase budou ti staří dobří Masters of the Air (a nikoliv "Masters of Banging Polish Widows in London")... 50% ()

liebgott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor Spoilery! Tohle byla asi zatím nejlepší epizoda . Útěk dvou letců se velice povedl a na každém kroku bylo cítit  napětí , jinak část v Anglii byla taky dost dobrá , dost mě pobavila scéna kdy Major Cleven tančí s psem . Jinak mě ale dost naštvalo pár faktických chyb a to za A) Major Cleven byl sestřelen společně s Eganem 10.10 1943 nad Münsterem B) Scéna kdy Egan volá na základnu a ptá se kdo šel při náletu na Brémy k zemi se skutečně odehrála ale bylo to po náletu na Münster a nevolal Egan ale Crosby C) přijdemy dost divné jak odbojářka jak je to hrozně nebezpečný a že hloupost znamená smrt a pak se baví v otevřenejch dveřích v pohodě Anglicky o plánu útěku a každej je může slyšet . To je ale jenom pár vad na kráse takže dávám plnejch pět hvězd ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasné, predpokladám, že sa dozvieme bližšie podrobnosti misie Brémy neskôr. Ale čo sa to tu stalo? Chápem, že tvorcovia tu mierili na ukážku opačnej strany mince vojny. Tá snaha sa cení, ale akosi to nebolo ono. Neviem, či sú to nepresvedčivé herecké výkony alebo celková atmosféra tohto dielu (alebo kombinácia), ale to čo malo chytať za srdce bolo studené a strohé. Tiež ma prekvapil skok, že chlapci už majú 20 misií za sebou, my sme videli len 3 a tam kde sa oni tvária ako skúsení borci oplieskaní životom, ja stále vidím dvoch zelenáčov. Zaujímavá mohla byť pasáž so stroskotancami na úteku, ale tento príbeh mal zase zbytočne zbrklé tempo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama