foto

Pasha Bocarie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Honeycomb Lodge
2012 The Last Act
2011 Brando Unauthorized
Fernes Land
2010 Pusher
2006 Nekonečná spravedlnost
2004 Něžný polibek

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Law & Order: UK (TV seriál)
I Predict a Riot (S08E03)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace