foto

Patrick Descamps

  • nar. 13.7.1956 (62 let)
    Mons, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Du soleil dans mes yeux
Le Collier rouge
Léopold, roi des Belges
2017 Bratři
Chez Nous
L'Échange des princesses
2016 La fille du patron
Le mec de la tombe d'à côté (TV film)
Venkovský lékař
2015 A ses enfants la patrie reconnaissante
2014 Emma
Helix Aspersa
L'héritière (TV film)
La French
Marie Curie, une femme sur le front (TV film)
2013 Angelika
2012 38 svědků
Berthe Morisot (TV film)
Kouzelnický trik (TV film)
La mère morte
Mrtvý bod
Torpédo
2011 Desert Ambush (TV film)
Joseph l'insoumis (TV film)
Merci patron (TV film)
Mineurs 27
Terre nouvelle
2010 Angèle a Tony
Druhý svět
Léto už je tady?
Život kočky
2009 La cantante de tango
Une chaîne pour deux
Unesený
À l'origine
Ďáblova duše (TV film)
2008 Complot d´amateurs (TV film)
Sur ta joue ennemie
Versailles
2007 Les Prédateurs (TV film)
Poison d'Avril (TV film)
Poslední gang
2006 Itinéraires
Právo slabšího
Soukromý majetek
2005 Jdi, žij a někým se staň
Jedna krev
Krycí jméno - Kód DP (TV film)
La Trahison
2004 Nature contre nature (TV film)
2003 Terč: Zabiják
2002 Après la vie
Cavale
2001 Colère du diable, La (TV film)
1998 Lekce z lásky (TV film)

TV seriály

2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Poslední hon (E07)
2017 Transferts (TV seriál)
2016 Section zéro (TV seriál)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Léo (S02E04)
Chérif (TV seriál)
Thérapie mortelle (S03E01)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
Kapka červeného vína (S07E09)
další epizody (8)
2014 Kontainer Kats (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Výbuch (S06E07)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Past (S04E11)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
další epizody (9)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (10)
2007 La Commune (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Dokumentární

1995 Le dossier B. (TV film)
1989 Soví dědictví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace