foto

Sean Campion

  • nar. 20.12.1959 (58 let)
    Freshford, County Kilkenny, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Foreigner
2014 Fotbalová vášeň
2004 Hořké vzpomínky (TV film)
2003 Goldfish Memory
2000 Meaningful Sex (TV film)

TV seriály

2016 Rillington Place (TV seriál)
Reg (E03)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (5)
2013 Borgia (TV seriál)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
Popeleční středa (S02E02)
další epizody (4)
2012 Vera (TV seriál)
A Certain Samaritan (S02E03)
2011 Borgia (TV seriál)
Manévry (S01E07)
Legitimita (S01E06)
Manželský svazek (S01E05)
další epizody (5)
2001 TV to Go (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace