foto

Genevieve Gaunt

Biografie

Narozena 13. 1. 1991 v Londýně jako jako Genevieve Willhelmina Gaunt, anglická herečka, kterou můžete znát především z filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu, kde ztvárnila roli Pansy Parkinsonové. 

Vyrostla v Londýně v herecké rodině. Její otec je dánská herec Frederick de Groot a matka anglická herečka Fiona Gaunt. Genevieve má také dva další sourozence, bratry Elwina a Olivera. 


w_laura

Herecká filmografie

Filmy

2029 Hippie Hippie Shake
2018 Mercy
2016 Dusty and Me
Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Kids in Love
2014 S tváří anděla
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
Road to Chartres (S02E05)
další epizody (7)
2018 The Royals (TV seriál)
With Mirth in Funeral and with Dirge in Marriage (S04E10)
Foul Deeds Will Rise (S04E09)
In the Dead Vast and Middle of the Night (S04E08)
další epizody (10)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
The Royals (TV seriál)
To Show My Duty in Your Coronation (S03E10)
O, Farewell, Honest Soldier (S03E09)
In the Same Figure, Like the King That's Dead (S03E08)
další epizody (5)
2016 The Royals (TV seriál)
Our (Late) Dear Brother's Death (S03E04)
Aye, There's the Rub (S03E03)
Passing Through Nature to Eternity (S03E02)
další epizody (5)
2015 The Royals (TV seriál)
Doubt Truth to Be a Liar (S02E06)
The Spirit That I Have Seen (S02E05)
Is Not This Something More Than Fantasy? (S02E03)
další epizody (4)
Otec Brown (TV seriál)
Amenhotepova kletba (S03E02)
2009 Vojandy (TV seriál)
Destinies (S01E05)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky