foto

Benjamin Höppner

  • nar. 1974
    Salisbury, Rhodesie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Halbe Brüder
2012 Věž (TV film)
2011 V temnotě
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit

TV seriály

2020 Rentnercops (TV seriál)
Fossi (S04E01)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
Entweder völlig bekloppt, oder Stahleier (S06E03)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Das ist quasi eine Win-win-Situation... (S05E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Cena přátelství (S22E10)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Der Lehrer (TV seriál)
Die Flatter, Horror, Hose voll! (S04E05)
Wilsberg (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kontrollverlust (S13E20)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Sprachlos (S11E01)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Brautentführung (S09E25)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 Der Turm (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2001 Stratmanns - Jupps Kneipentheater im Pott (TV pořad)
1995 Prix Pantheon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky