foto

Curtis Harrington

  • nar. 17.9.1926
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 6.5.2007 (80 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Usher
1985 Mata Hari
1978 Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
1977 Ruby
1975 The Dead Don't Die (TV film)
1974 Killer Bees (TV film)
1973 Syndrom vraha
The Cat Creature (TV film)
1972 Whoever Slew Auntie Roo?
1971 Co je s Helenou?
1970 Allan nebo jeho sestra (TV film)
1967 Games
1966 Queen of Blood
1965 Jurská planeta
1961 Night Tide
1956 The Wormwood Star
1953 The Assignation
1949 On the Edge
1948 Picnic
1946 Fragment of Seeking

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)

Dokumentární

1966 The Four Elements

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Usher
1961 Night Tide

Dokumentární

1966 The Four Elements

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace