foto

Badasar Colbiyik

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Mamba
Um Himmels Willen - Das Wunder von Fatima (TV film)
Šrám
2013 45 Minuten bis Ramallah
2012 Případ Malorka (TV film)
2011 Anduni - Fremde Heimat
Za nic na světě (TV film)
Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu
2010 A je tu Lola!
2009 Meine Tochter und der Millionär (TV film)
2008 Mstitelka Zora
2005 Drei gegen Troja (TV film)
2004 Kebab Connection

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Nebezpečné pátrání (S04E08)
Slepé nadšení (S04E06)
další epizody (4)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Hra s ohněm (S03E08)
Parťáci (S03E07)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Cena cti (S01E12)
Věřte mi! (S01E03)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace