foto

Antoine Coesens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smell the Funk (L'histoire Des Hell's Kitchen)
2016 We Are Tourists
2015 Stalking (Devenez prédateur)
2014 Ablations
La queue
Le domaine des étriqués
2013 Macadam Baby
Une bonne leçon (TV film)
2012 Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2011 Le Thanato
2010 Accusé Mendès France (TV film)
Jours de colère
Zítra se vdávám (TV film)
2009 Murphyho zákon maximálních průšvihů
Setkání s vrahem (TV film)
2008 Lady Blood
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Dokážu tvou nevinu (TV film)
Hranice smrti
Vérités assassines (TV film)
Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Bénévole, Le
Chacun sa nuit
Pièces détachées
Un simple pas
2004 Plein des sens, Le
2003 Don fait à Catchaires, Le (TV film)
R.I.P. - Repose en paix
Y aura pas école demain (TV film)
2002 Fiction (+33)
Grande brasserie, La (TV film)
Source des Sarrazins, La (TV film)
2001 P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
Permission moisson (TV film)
2000 Comme un aimant
Deux frères (TV film)
La place du mort
Le battement d'ailes du papillon
Passion assassine (TV film)
Pod povrchem
Profesor
Roule routier (TV film)
1999 Nuit des hulottes, La (TV film)
Ouriga (TV film)
1998 Famille de coeur (TV film)
Jeanne et le loup (TV film)
1996 Hercule & Sherlock
1992 Amants du Tage, Les (TV film)
La Controverse de Valladolid (TV film)

TV seriály

2018 Alex Hugo (TV seriál)
Marche ou Crève (S04E01)
2016 Marseille (TV seriál)
Homme de paille (S01E02)
20 ans (S01E01)
2015 Caïn (TV seriál)
Rumeurs (S03E03)
2012 Main Courante (TV seriál)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
2008 Ben et Thomas (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Anonymat garanti (S04E04)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2004 Le proc (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
Même âge, même adresse (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Poids lourds (S07E02)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Jeannina smrt (S09E07)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Papa dort (S05E04)
Écorchée vive (S05E01)
1998 La clef des champs (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Programme de substitution (S03E05)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace