foto

Midoriko Kimura

  • nar. 15.10.1961 (58 let)
    Sumoto, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naku na Aka-oni
2018 Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru
Inori no maku ga oriru toki
Júnagi no mači, sakura no kuni 2018 (TV film)
Kensacugawa no zainin
2017 Hamon: Futari no jakubjógami
Sekigahara
2016 Fukuda Kazuko Seikei Tobo 15-nen (TV film)
Kensou no Machi, Shizuka na Umi (TV film)
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
Zoku šinja šokudó
2015 Hana, Alenka a případ vraždy
Kakekomi onna to kakedaši otoko
Kono Mystery ga Sugoi! (TV film)
Naše malá sestra
Nihon no ičiban nagai hi
Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 Akumu-chan The Movie
Jamikin Ušidžima-kun 2
Terumae romae II
2013 Kijo (TV film)
Mamešiba Ičiró: Fúten no šibadžiró
Nekoben to tómei ningen (TV film)
Ore Ore
Return
Yoso no Uta ~ Watashi no Uta (TV film)
2012 Jinsei, irodori
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
Thermae Romae
2011 O mé matce
Shoshu (TV film)
2010 Ai wa Mieru (TV film)
Kamisama herupu!
Nihon no Ichiban Nagai Natsu
Okásan no saigo no ičiniči (TV film)
Onobori Monogatari
Otóto
2009 Dear Doctor
Kansen rettó
Koikjokusei
Nise sacu
Parēdo
Puraido
Shugo Tenshi
Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Hjakuman en to nigamuši onna
Makiguri no ana
2007 Ahiru to kamo no coin locker
Maiko haan!
Paččigi! Love & Peace
Slow Start (TV film)
Šindó
2006 Kiraware Macuko no iššó
Tenši no tamago
2005 Ainshutain gâru
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
2003 Akai reikjúša 18: Kiken na otoši ana (TV film)
2002 Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
1994 Džókjó kjokusen (TV film)

TV seriály

2020 Kokoro no kizu o ijasu to iu koto (TV seriál)
2019 Kokó no mesu (TV seriál)
2017 Rikuó (TV seriál)
Ubai Ai, Fuyu (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
2015 Aru Hi, Ahiru Bus (TV seriál)
Ghost Writer (TV seriál)
Gisó no fúfu (TV seriál)
Haretsu (TV seriál)
2014 Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Meido in Japan (TV seriál)
Otousan wa Nido Shinu (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.2 (S01E02)
Going My Home (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
2011 Micu no adži (TV seriál)
Oh! Debbie (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2007 Hatači no koibito (TV seriál)
Čiritotečin (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Manten (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
1982 Shin jiken: Doctor stop (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky