foto

Goo Shin

  • nar. 13.8.1936 (83 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cheotjancheoreom
2019 Cheonmun: modneunda
2018 Bibapbarulla
2017 Haebing
2016 Abbaneun dal
Teukbyeolsusa : sahyeongsueui pyeonji
2015 Nae simjangeul sswara
2014 Gisooljadeul
Hantang
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu
2008 Modeon boi
Saranggwa jeonjaeng : yeoldu beonjjae namja
2007 Bangul tomato
Bareuge salja
2006 Georughan gyebo
2005 Baksuchilddae ddeonara
Gan keun gajok
2003 Naechyureol siti
2002 2009 Loseuteu maemorijeu
Pido nunmuldo eobshi
2000 Rány pod pás
1999 Bukkyeong banjeom
1998 Vánoce v srpnu
1992 Náš pokřivený hrdina
1982 Jongro Blues
1973 Hongui janggun

TV seriály

2018 Goraemeonji (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
2012 Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Neon naege banehsseo (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Amnokgangeun heureunda (TV seriál)
Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
Komapseumnida (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2006 Sseomdaei (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Ibyeole daecheohaneun wooriui jase (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
Yoryodol, (Sumurahop) (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
Mianhada, saranghanda (TV seriál)
Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Ahnae (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
Ne meotdaero haera (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
Wenmanhaeseon keudeuleul makeulsu eopda (TV seriál)
줄리엣의 남자 (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
Hakgyo (TV seriál)
Kwin (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
애드버킷 (TV seriál)
1995 Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1991 Wang do (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Yun sikdang (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
2013 Ggotboda halbae (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky