foto

Krisztián Kovács

  • nar. 24.1.1978 (40 let)
    Vésztő, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paraziták a paradicsomban
Vándorszínészek
2016 Mindig csak
2015 Az éjszakám a nappalod
Zero
2013 Velký sešit
2009 Ztracené časy

TV seriály

2017 Tóth János (TV seriál)
Reklamáció (S01E30)
Egzisztencia (S01E29)
2011 Átok (TV seriál)
Bódulat (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace