foto

Krisztián Kovács

  • nar. 24.1.1978 (40 let)
    Vésztő, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paraziták a paradicsomban
Vándorszínészek
2016 Mindig csak
2015 Az éjszakám a nappalod
Zero
2013 Velký sešit
2010 Kolorádó Kid
2009 Ztracené časy

TV seriály

2018 Bogaras szülők (TV seriál)
A tavaszi zsongás (E07)
A ragyogás szisztéma (E04)
2017 Tóth János (TV seriál)
Reklamáció (S01E30)
Egzisztencia (S01E29)
2011 Átok (TV seriál)
Bódulat (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace