foto

Julian Ciais

  • nar. 5.9.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Un, deux, trois
2015 Proč jsem nesnědl svého taťku
2014 Sous X
2006 La Quadrature du cercle
2005 Peklo
2004 Vive mon entreprise (TV film)
2003 Comme si de rien n'était

TV seriály

2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
2014 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Manipulations (S02E01)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
À 1000 mètres du bonheur (S02E01)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky