foto

Julian Ciais

  • nar. 5.9.1989 (28 let)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Un, deux, trois
2015 Proč jsem nesnědl svého taťku
2014 Sous X
2005 Peklo
2004 Vive mon entreprise (TV film)
2003 Comme si de rien n'était

TV seriály

2013 Candice Renoir (TV seriál)
Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace